42+ project

Home  >>  42+ project

Pelgrimstocht naar VERVULLING.

Ik was een jaar of 40. Ik naar mijn leven keek en voelde: Alles ligt voor mij klaar. Ik heb alle opleidingen, cursussen, persoonlijke ontwikkelingen doorgemaakt om vanaf nu verder  de wereld in te gaan en mijn kennis en kunde in dienst te stellen van meer mensen dan mijn gezin alleen. Ik ga doen waarvoor ik hier op aarde ben gekomen.

Ik dacht: “Nu gaat het gebeuren!”

En er gebeurde niets.

Op mijn workshops kwamen geen mensen op af, mijn website werd niet bezocht.
Er ontstond een grote leegte.
En de leegte bleef een lange tijd. Alle strohalmen die ik aangreep waren te vergeefs. Alle beelden die ik over mezelf had, over wat ik kon en wie ik ben, gleden ook in de leegte.
Tot het moment dat ik tot op het diepst van mijn ziel voelde: Ik weet het niet!

Ik weet niet hoe ik vervulling in mijn leven kan ervaren. Ik weet het niet!

Een moment na dit diepe besef kwam  het antwoord binnenvallen: Ik ga het vragen!

Ik ga 42 vrouwen vragen over hoe zij vervulling ervaren. Vrouwen die ik ken en meer bekende vrouwen waarvan ik verwacht dat ze doen waarvoor ze bestemd zijn. In de hoop dat ik ga herkennen waar ik vervulling in mijn leven ervaar.

De eerste schilderijen en verhalen die ik heb geschreven naar aanleiding van mijn pelgrimstocht vind je hieronder. Ik zal regelmatig een verhaal toevoegen. Wil je op de hoogte blijven van mijn voetsporen op de tocht, meld je dan aan voor mijn de reisbrieven (ook wel nieuwsbrief genoemd).