CGH-project

Home  >>  CGH-project

Het CGH- project is begonnen met een uitspraak van een vriendin: Als je een probleem hebt, maak er kunst van!

CGH staat voor Christy Getting Healthy en mijn diepe verlangen om vreugdevol, vol energie met een geheelde huid door het leven te gaan. In mijn zoektocht ben ik anderen tegengekomen bij wie het gelukt is. Een combinatie van stoppen met hormoonzalven en Raw Vegan Food. Ik weet dat mijn sleutel naar gezondheid in voeding ligt. In het eten van hele, rijpe, cleane vruchten en groenten. En het stoppen van hormoonzalven, die meer slecht dan goed doen.

Dit project is een persoonlijke weg van heling. Het is een reis met up en down. Ik beleef plezier aan eten en  mijn dagelijkse behoefte als kunst te zien. De ontdekkingstocht heeft heel veel leuke ‘groen mannetjes’ en fruitgezichtjes opgeleverd. Hieronder vindt je een scala van deze eetbare schilderijen.

Mocht je meer informatie willen over mijn weg (genaamd 80/10/10 van Doug Graham) en Topical Steriod Withdrawel? Mijn ontdekkingstocht beschrijf ik in mijn blog. Ik zal mijn ervaring die in het verschiet liggen (dat zijn niet altijd fijne ervaringen) aan jullie melden. En ook de kunst die ik erbij maak. Het is een weg die volgens mij gelijk staat aan de Mont Ventoux in het kwardraat.  Ik wens mezelf succes omdat het geen gemakkelijke weg zal worden.

Hier is een link naar de blogpagina’s