Christianne Kok

* Webweefster (opgericht in 2007)
* Maatschappelijk werker (HBO-diploma 2018) aangesloten bij BPSW beroepsvereniging.
* Geestelijk raadsvrouw (certificaat 2007)
* Stembevrijder® (diploma 2012)
* (Levens)kunstenares
* vrouw en moeder van twee bijzondere kinderen
* innerlijk oersterk
* werkt met oerbeelden en zielverhalen
* zingt, dicht, tekent, schildert, danst en verwondert…..

Persoonlijk
Ik ben zeer dankbaar en gelukkig met het leven dat ik leid. Ik geniet met volle teugen van alles wat op mijn pad komt.

25 jaar geleden kwam een heel klein zoontje op mijn weg. Hij kwam als een klein tovenaartje en veranderde alles. Van jonge student op weg naar werk als ontwikkelingswerker in de tropen, veranderde ik in een moeder met 3 pond aan huilende liefde . Een ontwikkelingsproject op micro-niveau! Ik heb mijn zoon gewiegd, verzorgd en doorbewogen, wevend aan het web waarin hij groot werd. Ik voelde me net een spin die de draden weeft in het web van de vele instanties, hulpverleners, rolstoelleveranciers, enz enz. Alles uit liefde voor goede zorg voor mijn zoon. Met verwondering kijk ik naar hem en de diepe spiritualiteit die in zijn zeer beperkte lichaam aanwezig is.

Mijn interesse naar en de levenservaring in de ontwikkeling van de mens en zijn ziel werd door hem als het ware voorgeleefd. Ik heb een opleiding tot geestelijk raadsvrouw en tot stembevrijder met succes afgesloten om anderen te begeleiden in het zieledeel van hun leven. Gecombineerd met mijn HBO diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening begeleid ik mensen om weer tot zijn recht te komen in de samenleving.

Daarnaast geef  ik al vele jaren vrouwenavonden waarin vrouwen hun eigen kracht weer herinneren. Ik vind het zeer belangrijk dat andere mensen net als ik dicht bij hun ziel en bezieling kunnen leven.