Supervisie

Supervisie is begeleiding aan een kleine groep (van drie) sociaal werkers, medewerkers of begeleiders in de zorg om een zo goed mogelijke hulpverlener te zijn. In contact met cliënten is de hulpverlener het belangrijkste instrument. Om cliënten de beste kwaliteit te bieden moet dit instrument regelmatig gestemd worden. Bij supervisie wordt gekeken naar welke processen in jezelf worden getriggerd in contact met clienten. Het geeft een goed beeld waar er tegenoverdracht, overdracht en helper-sydroom plaatsvindt.

De supervisie van Webweefster is erop gericht dat de hulpverlener diepgaand beseft welke onderliggende persoonlijke kracht wordt ingezet bij cliënten. Het brengt een gevoel van vervulling, erkenning en voorkomt bijvoorbeeld een burn-out. Het contact met de cliënt wordt hersteld in het natuurlijk weefwerk van geven en ontvangen in gelijkwaardigheid van mens tot mens.

Voor supervisie-trajecten binnen uw organisatie kunt u contact opnemen met Webweefster via info[at]webweefster.nl of 06 4340 8000. De tarieven worden middels een offerte in overleg vastgesteld.