Wie is Christianne?

Home  >>  Wie is Christianne?

* Webweefster (opgericht in 2007)
* Maatschappelijk werker i.o. (vanaf 2013)
* Geestelijk raadsvrouw (certificaat 2007)
* Stembevrijder® (diploma 2012)
* (Levens)kunstenares
* vrouw en moeder van twee bijzondere kinderen
* innerlijk oersterk
* werkt met oerbeelden en zielverhalen
* zingt, dicht, tekent, schildert, danst en verwondert…..

Persoonlijk
Ik ben zeer dankbaar en gelukkig met het leven dat ik nu leid en heb geleid. Ik geniet met volle teugen van alles wat op mijn pad komt.

18 jaar geleden kwam een heel klein zoontje op mijn weg. Hij kwam als een klein tovenaartje en veranderde alles. Van jonge student op weg naar werk als ontwikkelingswerker in de tropen, veranderde ik in een moeder met 3 pond aan huilende liefde . Een ontwikkelingsproject op micro-niveau! Ik heb mijn zoon gewiegd, verzorgd en doorbewogen, wevend aan het web waarin hij groot wordt. Ik voelde me net een spin die de draden weeft in het web van de vele instanties, hulpverleners, rolstoelleveranciers, enz enz. Alles uit liefde voor goede zorg voor mijn zoon. Met verwondering kijk ik naar hem en de diepe spiritualiteit die in zijn zeer beperkte lichaam aanwezig is.

Mijn interesse naar en de levenservaring in de ontwikkeling van de mens en zijn ziel werd door hem als het ware voorgeleefd. Ik heb een opleiding tot geestelijk raadsvrouw en tot stembevrijder met succes afgesloten om anderen te begeleiden in het zieledeel van hun leven.

Het weven heeft zich uitgebreid naar het andere mensen, maar voornamelijk ook naar het internet! Ik heb dit gedaan via het maken van een website. Kunst, Mensen en Techniek waren drie kleuren op mijn palet, waar ik mee schilderde. In mijn een-vrouws-zaak Webweefster (opgericht 2007)heb ik hulp geboden aan ondernemende mensen in de eerste stappen naar website of beeldmateriaal waarmee zij hun talenten, producten en diensten zichtbaar maken.

Daarnaast heb ik vele jaren vrouwenavonden gegeven om de kracht van vrouwen weer voor hen voelbaar te maken. Nu begeleid ik mensen met stembevrijding en kunst om weer in contact te komen met hun innerlijke kracht, met hun innerlijk leiderschap.

Ik vind het zeer belangrijk dat andere mensen net als ik dicht bij hun ziel en bezieling kunnen leven.